Primarul Gheorghe Grad a reușit să deblocheze unele dintre investițiile Primăriei Secusigiu

Într-o perioadă extrem de scurtă, noul primar al comunei Secusigiu, Gheorghe Grad, a reușit să deblocheze unele dintre proiectele derulate de administrația locală, care au fost stopate în ultimele luni.

„Imediat după alegerile din 27 septembrie, am făcut tot ce a fost omenește posibil, să deblocăm situația în care s-a aflat Primăria Secusigiu. Cred că toată lumea a văzut că în ultimele luni înainte de alegeri nu s-a mișcat nimic în comună. Toate proiectele au fost blocate, iar firmele s-au retras, încet, încet, pentru că nu au mai fost plătite. Sunt niște situații deosebit de grave, în ceea ce privește proiectele finanțate din fonduri guvernamentale și mă refer aici la cele privind școlile, grădinițele, dar mai ales la proiectul legat de introducerea rețelei de apă. La acest din urmă proiect suntem într-o situație limită, trebuie să finalizăm totul până la sfârșitul anului, ca să nu pierdem finanțarea. Avem mari probleme cu constructorul, inclusiv procese pe rol, așa că situația e foarte complicată.

În fiecare zi am discuții cu firmele care au contracte cu noi, iar anumite lucrări am reușit să le deblocăm. Cred că cetățenii au observat că s-au reluat lucrările la grădinița din Sânpetru German, la școala din Secusigiu, iar în perioada următoare sper să reluăm și reabilitarea școlii din Sânpetru German și grădiniței din Satu Mare“, spune primarul Gheorghe Grad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*