Aleea nucilor prinde viață! 100 de arbori au fost plantați de angajații și conducerea primăriei

Funcţionarii publici din Primăria Secusigiu, în frunte cu primarul Gheorghe Grad şi viceprimarul Marius Horia Stoica, s-au implicat activ într-o acţiune de ecologizare şi plantare de nuci în comună, acțiune desfășurată la începutul acestei luni.

Nu mai puţin de 100 de arbori au fost plantaţi pe binecunoscuta „alee a nucilor” din Secusigiu, de către angajații primăriei, iar în perioada următoare sunt programate şi alte plantări.

„Primăria Secusigiu a organizat, la începutul lunii martie, o acțiune de plantare de arbori, strada care vine de la gară și trece prin centrul localității. Este vorba de binecunoscuta alee a nucilor, pe care am promis în campania electorală că o vom reface și ne ținem de cuvânt. Împreună cu angajații primăriei, cu viceprimarul Marius Horia Stoica, am plantat mai mulți nuci pe strada ce vine de la gară și, totodată, am participat la o acțiune de ecologizare, pe mai multe străzi din Secusigiu. Pe această cale, vreau să le mulțumesc angajaților din primărie pentru implicare și fac un apel la cetățeni, având în vedere că suntem la început de primăvară, să încerce fiecare să-și curețe domeniul public din fața gospodăriilor, să avem un aspect cât mai frumos în fața caselor. Felul cum arată comuna noastră e cea mai bună carte de vizită pentru cetățenii care locuiesc aici“, spune primarul Gheorghe Grad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*