Primăria Secusigiu dorește să realizeze o lucrare mai complexă pentrul accesul auto în gospodării

Primăria Secusigiu dorește să realizeze o lucrare mai complexă, astfel că, pe lângă asfatarea străzilor, printr-un proiect separat vor fi realizate și accesele spre gospodării și podețe.

„Din păcate, fosta administrație, atunci când a asfaltat străzile, nu s-a gândit să realizeze și accesele auto, existând multe probleme și sesizări la nivel de Secusigiu, cu privire la accesul mașinilor spre gospodării. Am luat decizia ca în paralel cu asfaltarea străzilor, să facem un alt proiect, de curățare a șanțurilor și realizarea de podețe și accese auto spre gospodării. Este vorba nu doar de străzile nou asfaltate, ci de toate străzile asfaltate din Secusigiu, urmând ca la anul proiectul să se extindă și în celelalte sate. Vorbim de vreo 230 de accese spre gospodării, care se vor realiza în această toamnă, după ce vor fi asfaltate străzile. În acest sens, vom avea o rectificare bugetară, pentru a aloca fondurile necesare acestei investiții“, spune primarul Gheorghe Grad.

Tot la capitolul drumuri, în această perioadă se lucrează la intabularea străzilor, un lucru extrem de important în perspectiva accesării de fonduri guvernamentale pentru modernizarea acestor străzi. După cum se știe, Primăria Secusigiu a depus un proiect la Compania Națională de Investiții pentru asfaltarea a 10 kilometri de străzi din cele patru sate. În paralel, s-a întocmit un nou proiect, care vizează asfaltarea a alți 10 kilometri de străzi, proiect care va fi depus pe PNRR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*