Capela de la Secusigiu prinde contur!

Primăria Secusigiu a finalizat licitația pentru construcția unei capele la Secusigiu, iar constructorul s-a și apucat de treabă, profitând de vremea frumoasă din ultimele săptămâni.

„Știu că sunt unii cârcotași în comună, a căror replică preferată este: „Nu se va face nimic“. Dar la fel de bine știu cât de mult muncim în Primăria Secusigiu, alături de colegii din diferite compartimente. Și vă asigur că nu vom da greș, că vom demara în curând toate proiectele la care am muncit în ultimii doi ani la partea de documentație și obținere a finanțării.

 Un prim proiect despre care am tot auzit că „nu se va face“ este capela din Secusigiu. Zilnic am vizite pe șantier, unde se lucrează într-un ritm alert la ridicarea pereților, pentru a profita de vremea bună din ultimele săptămâni.

Pot să mă declar mulțumit, deocamdată, de modul în care se lucrează și sper ca până la finalul anului să reușim să avem clădirea acoperită, iar anul viitor să fie dată în folosință. Așa cum am promis, urmează capela din Sânpetru German, proiect care a ajuns în fază avansată a documentației. Urmează probabil luna viitoare să demarăm licitația și la acest obiectiv, iar la anul, când ne permite vremea, să începem lucrările“, spune primarul Gheorghe Grad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*