Primăria Secusigiu a câștigat un proiect pe fonduri europene, pentru reabilitarea școlii mici din Sânpetru German

Primăria Secusigiu a mai câștigat în ultima lună două proiecte de fonduri europene, ambele pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Un prim proiect se referă la informatizarea primăriei, dotarea cu calculatoare noi, software, programe pentru plata online a taxelor locale, pentru depunerea documentațiilor și obținerea avizelor și autorizațiilor online.

Cel de-al doilea proiect, cu o finanțare mult mai mare, se referă la extinderea și reabilitarea școlii mici din Sânpetru German, proiect în valoare de 1.341.953,62 lei.

„Ministerul Dezvoltării a aprobat în ultima lună două proiecte, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru comuna noastră. Este vorba despre un proiect privind extinderea și reabilitarea școlii mici din Sânpetru German, în valoare de 1.341.953,62 lei. Al doilea proiect câștigat de comuna Secusigiu pe PNRR este cel privind informatizarea primăriei, dotarea cu calculatoare noi, software, programe pentru plata online a taxelor locale, pentru depunerea documentațiilor și obținerea avizelor și autorizațiilor online.

Vreau să mulțumesc încă o dată colegilor din primărie, care au muncit exemplar, iar roadele au început să apară. Știu că nu le este ușor să audă de la unii cârcotași că nu facem nimic, că batem pasul pe loc, când noi știm cât se muncește în primărie. Dar timpul le va rezolva pe toate și încet, încet, vom demonstra ce muncă titanică s-a depus în acești doi ani și ce rezultate va aduce această muncă pentru comuna noastră“, spune primarul Gheorghe Grad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*