Întâlnire pe tema fondurilor europene, la Primăria Secusigiu

În data de 1 noiembrie 2023, Primăria Comunei Secusigiu a fost gazda unei întâlniri extrem de importante, desfășurată în parteneriat cu Grupul de Acțiune Locală (GAL) Lunca Mureșului de Jos. Scopul acestei activități a fost animarea teritoriului și colectarea de idei, propuneri și nevoi pentru elaborarea noii strategii de finanțare a GAL.

În cadrul întâlnirii, reprezentanți ai diverselor domenii de activitate și ai Administrației Locale s-au unit pentru a contura un plan strategic benefic pentru toți cetățenii. Astfel de întâlniri sunt organizate de reprezentanții GAL pentru a identifica nevoile potențialilor beneficiari ai fondurilor europene, societăți comerciale, PFA, I.I., ONG-uri etc.

Primarul Gheorghe Grad a subliniat importanța acestei întâlniri: „Noua strategie a GAL Lunca Mureșului de Jos începe să-și pună bazele prin întâlnirile desfășurate în mai multe comune și care continuă și în perioada următoare. Dezvoltarea unei comune, a unei regiuni înseamnă să ascultăm vocea comunității, să adunăm idei și să construim împreună un viitor mai bun, astfel că inițiativa celor de la GAL Lunca Mureșului este de lăudat“.

Această întâlnire reprezintă un pas semnificativ în definirea noii strategii pentru GAL Lunca Mureșului de Jos. Cu fiecare cetățean și reprezentant al oamenilor de afaceri care își aduce contribuția, comunitatea din Secusigiu are șansa să construiască un viitor mai prosper și armonios.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*